welcome Вам нужен перевод или веб-дизайн? Мы всегда рядом:

тел. +359 878 23 32 72
Skype: dragomaniood
имзйл: admin@dragomani.org

Веб-дизайн

ВНИМАНИЕ!

Нова схема за телефонни измами: представител на РПУ в града, в който живеете, може да ви се обади за устен превод - без значение дали сте преводач или представител на фирма, лицето ще се представи с името на реален инспектор от полицията, може да ви говори, сякаш се познавате и вече сте работили заедно.

Следва обаждане от адвокат, който ще ви разкаже историята на измамен бизнесмен-англичанин, който има нужда от преводач за разпита. В поредица от телефонни обаждания измамниците се представят като известни български бизнесмени/мафиоти - съдружници на измамения англичанин, с цел да се запознаят с преводача и да потвърдят, че ще се обадят след разпита, че хонорарът ще бъде изплатен и т.н.

Схемата е да се купуват и диктуват номера на ваучери, като обещаният хонорар за превод нараства, с цел да се покрият и разходите за ваучери. Ваучерите са необходими на бизнесмена-англичанин, за да се обади на близките си.

Не се подвеждайте! Никой, който иска да заплатите определена сума, преди да сте получили хонорара си и преди да сте извършили превода, няма да ви плати за работата и другите извършени разходи, а иска да ви използва за собствена изгода.

Ние, от агенция Драгомани, вярваме, че преводаческият труд заслужава достойно заплащане и в никакъв случай подигравка от измамници. Призоваваме всички преводачи и фирми за преводи да бъдат бдителни и при съмнение за измама да сигнализират в органите на реда.

Внимавайте за нова схема за измама
Предложението важи от 5ти до 12ти януари.
предлагаме 10% отстъпка за всички преводи
По случай годишнината от създаването на Драгомани

Перевод:

Изречения

" A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.

Мечтател е този, който може да открие пътя си единствено на лунна светлина, а неговото наказание е, че вижда зората преди останалата част от света. "

Оскар Уайлд
превод от английски Елица Чаушева


Калькулятор

Язык:
Количество страниц:
Заказ:
Стандартный
Быстрый
Скидки:
постоянный клиент(-5%)
50+ страниц(-5%)