Уеб дизайн портфолио

Представяме Ви някои от уеб дизайн проектите, по които сме работили:

NaturalExtracts.it

Naturalextracts.it

Сайтът http://naturalextracts.it е електронен магазин, предлагащ козметика на растителна основа, основно екстракт от българска роза. Заплащането на покупки от сайта е интегрирано с електронен терминал към италианска банка, който проверява дали преводът е извършен коректно. Сайтът е двуезичен - английски и италиански.

Nirslab.org

nirslab.org

http://nirslab.org е официалната страница на лабораторията по инфрачервена спектроскопия в университет Кобе, Япония. Сайтът е двуезичен (японски и английски) и представя новини за предстоящи научни конференции или симпозиуми, публикувани резултати, както и профили на членове на лабораторията. Добавихме възможност за разглеждане на детайли от снимките чрез зареждане на модален прозорец, съдържащ съответната снимка/графика в голям размер.

Varbanovi.org

http://varbanovi.org предлага хотелски апартаменти под наем в Габрово. В сайтът добавихме страници с представяне на най-важните туристически обекти в града, както и модул Време, който дава прогноза за местното време. Резервация за нощувка може да се направи направо от сайта, а зареждащата се Гугъл карта дава възможност за бърза справка за маршрута до избрания апартамент.

Rbukvar.com

http://rbukvar.com представя възможностите на електронното обучение чрез нагледни примери - изпълними електронни уроци, тестове, пособия и др. Добавихме възможност програмният код автоматично да се форматира в лесно-разбираем вид.

Превод на сайта: