welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Агенция за преводи и уеб дизайн Драгомани
Преводи от и на иврит

Агенция за преводи и уеб дизайн Драгомани предлага услуги по превод от иврит на български или английски и от български или английски на иврит.

Цени за преводи от или на иврит

Цените за превод на страница текст (1800 знака) от български на иврит или от иврит на български са:

За стандартна поръчка (3-5 работни дни): 30 лв/стр.

За бърза поръчка (до 3 работни дни): 40 лв/стр.

Можете да проверите каква ще бъде крайната цена за превод от български на иврит или от иврит на български, използвайки калкулатора вдясно. Не пропускайте да включите приложимите отстъпки, които предлагаме за редовни клиенти или за обемни поръчки.

Можете да направите поръчка за превод от или на иврит чрез формата ни за контакт, като прикачите файловете за превод към писмото.

Иврит

Иврит е семитски език от афро-азиатското езиково семейство. Той е говорен от около 10 000 000 души по света и е официален за държавата Израел. Освен като говорим език, той се ползва и от различни религиозни общности при религиозна практика, както и при обучение на студенти – археолози, лингвисти, богослови и т.н.

Името „иврит” произлиза от думата „иври” – едно от имената на еврейския народ. Най-старите запазени писмени източници са открити в Хирбет Кеяфа през юли 2008г. от еврейски археолог. Глинената плочка съдържа пет реда и е открита в руините на древен град, южно от Йерусалим.

Съвременната еврейска писменост се състои от 22 букви, които включват единствено съгласни звукове, думите се изписват от дясно на ляво. Интересно е, че в структурата на изреченията няма глаголи – глаголът „съм” не съществува в сегашно време, а глаголът „имам” няма други глаголи синоними.

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Always forgive your enemies - nothing annoys them so much.

Винаги прощавай на враговете си – нищо не ги дразни повече от това. "

Оскар Уайлд
превод от английски Елица Чаушева


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена, прав превод
обикновена, обратен превод
експресна
Отстъпки:
редовни клиенти (-5%)
студентска (-5%)