welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с руски език

Валентина Вълева

Здравейте! Казвам се Валентина Вълева и съм на 25 години. Завършила съм висшето си образование в СУ ”Св. Климент Охридски”. Бакалавърската ми степен е специалност „Руска филология”, а магистърската – продължение на бакалавърската, но с по-задълбочено направление „Език. Култура. Превод” към същото направление. Специализацията ми е в различните видове превод.

След успешното си дипломиране през септември 2009 година започнах работа в една от водещите агенции за недвижими имоти в България като офис администратор с руски език. Това ми даде възможността лично да общувам с руски клиенти, което допринесе за професионалната ми компетентност за прилагане и затвърждаване на езиковите ми знания и умения, както и обогатяване на знанията ми по езика, защото езикът е явление, което постоянно мени своя облик.

От малка ме влечеше към чуждите езици – първоначално английският език ми беше любим, но след постъпването ми в руска езикова гимназия, в тази група попадна и руският. Лично за мен е предизвикателство да умееш да говориш на собственния си език и да имаш по-задълбочени познания, но и да сравняваш всичко това поне на още един.

В момента работя в СУ „Св. Климент Охридски”, прилагайки уменията си по руски език, но имам желание и амбиции да продължавам да говоря и същевременно с това да усъвършенствам езиковите си умения по руски език. За мен чуждият език, какъвто и да е той, дава възможността на човек, който го изучава, да опознае един нов свят с различни традиции, култура, бит и мироглед.

Амбициозна съм, енергична, упорита и устремена напред както в личностно, така и в професионалното ми израстване като млад човек. Не се предевам лесно и не се спирам пред нищо, докато не постигна целта си.

Информация за преводите от и на руски, които предлагаме, можете да разгледате на страницата преводи от и на руски език

Превод на сайта:

Крилати мисли

" The reasonable man foresees the evil and hides himself, but imprudents go ahead and suffer.

Разумният човек предвижда злото и се укрива, а безумните вървят напред и страдат. "

(Pro 22:3)
превод: Емилия Станчева


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)