welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Страхил Пастухов

Strahil Здравейте и от мен. Живея и уча в Нагоя, Япония, където съм от 8 години. Докторант съм по молекулярна биология, но в свободното си време се занимавам осново с уеб дизайн и програмиране.

Често ми се случва да представям България в часове по международно сътрудничество и разбирателство в японски училища. От тези срещи се зароди идеята да направя сайт за България на японски, а впоследствие и сайт-ръководство за това как се прави сайт. Ще се радвам, ако мога да спомогна за реализирането на някоя ваша идея за собствен сайт.

Освен курсове по икебана, калиграфия, японски масаж (шиацу) и тригодишно обучение по айкидо (първи дан), за времето на престоя си в Япония досега съм завършил и интензивен едногодишен курс по японски към Токийския университет за чуждестранни езици и имам успешно положен държавен изпит за първо ниво на владеене на японски. Боравя свободно и с английски, който ползвам ежедневно в работата си, като за неговото владеене притежавам документ за положен изпит TOEIC.

Превод на сайта:

Крилати мисли

" El hombre que se ríe de todo es que todo lo desprecia. La mujer que se ríe de todo es que sabe que tiene una dentadura bonita.

Мъж, който се смее на всичко, изпитва презрение към всичко. Жена, която се смее на всичко просто знае, че има хубави зъби. "

Enrique Jardiel Poncela
превод: Радослава Велкова


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)