welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с френски език

Севдалина Въжарова

Преводачи с френски език  - Севдалина Въжарова Казвам се Севдалина Въжарова и съм на 50 г. Занимавам се с преводи още от преди демократичните промени. Завършила съм Френска гимназия "Р.Ролан" в Ст. Загора през далечната 1978 г.После ТУ Варна и освен инженерна специалност, учих 1 г. технически френски.

До 2000г. съм ходила 3 пъти във Франция един вид като обмяна на опит с инженери в качеството на преводач.

В продължение на 3 г. работих като преводач-сътрудник с НПО "Френска Национална Помощ".От 2005 до 2009г работих в Тунис гр. Габес във Висш технически институт по индустриални системи,където четях лекции и водих технически упражнения по различни предмети.

В момента съм в Сливен и работя само на хонорар, като преводач.

Информация за преводите от и на френски, които предлагаме, можете да разгледате на страницата преводи от и на френски език

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Думки, наче повiтря; його годi побачити, але воно твердiше землi i сильнiше води:ламає дерева, руйнує будiвлi, жене хвилi й кораблi, їсть залiзо i камiнь, гасить і роздуває полум'я. Так i думки сердечнi – начебто немає їх, але вiд цiєї iскри пожежа, хвилювання i руїна, вiд цього зерна залежить цiле дерево нашого життя.

Мислите са като въздуха; той не може да се види, но е по-твърд от земята и по-силен от водата – чупи дървета, разрушава сгради, гони вълни и кораби, разяжда желязото и камъка, гаси и раздухва пламъка. Така е и с мислите на сърцето – като че ли тях ги няма, но тази искра поражда пожар, вълнение и разрушение; от това зърно зависи цялото дърво на нашия живот. "

Григорий Сковорода
превод: Иванка Хиндалова-Шерстюк


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)