Преводачи с английски език
Петър Цанев

преводачи с английски език - Петър Цанев Името ми е Петър Владимиров Цанев. Завършил съм висше образование в Метрополитън Университет – Манчестър, където получих бакалавър по Медийни Технологии.

За разлика от много колеги със степени по лингвистика и филология, моето образование не бе пряко свързано с изучаването на езици и следователно преводите. Въпреки това през дългогодишното ми пребиваване в Обединеното кралство (16 години) придобих усет и познания по английски на ниво, което рядко се достига само чрез формално обучение.

От около 2 години работя като преводач на свободна практика с редица преводачески агенции и през това време се специализирах в широка гама от области като право, технологии, медицина, удостоверения, икономика, финанси, бизнес кореспонденция, медии, реклама, туризъм, естествени науки, както и в някои по-необичайни сфери като казина, онлайн хазартни игри, компютърни игри и екстремни спортове.

Въпреки че попаднах на тази професия съвсем случайно, тя се оказа моето призвание. Радвам се, че имам възможност да се занимавам професионално с нещо, което ми доставя такова удоволствие.

Информация за преводите от и на английски, които предлагаме: английски преводи

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Perhaps, after all, America never has been discovered. I myself would say that it merely had been detected.

Oscar Wilde

И все пак изглежда, че Америка никога не е била откривана. Самият аз смятам, че тя по-скоро е била забелязвана. "

Оскар Уайлд
превод: Николай Тодоров


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)