welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с английски и руски
Петя Димитрова

Преводачи с английски и руски - Петя Димитрова Завършила съм Езикова гимназия в гр. Разград с първи чужд език английски и втори руски. Висшето си образование придобих в ИУ Варна – специалност Туризъм, откъдето са и задълбочените ми познания в тази област.

Работата ми като преводач започна през юни 2006 година в агенция за преводи в град Варна, където в последните три години и половина прилагах на практика познанията си по езиците. От средата на 2007 година започнах да работя и като преводач на хонорар и за други агенции за преводи, фирми и частни клиенти.

Имам опит в най-различни области и тематики – право, финанси, икономика, туризъм, реклама, образование, технически и специализирани текстове. Работила съм по големи енергийни проекти за присъединяване на електроенергийната мрежа на България към Европейския електроенергиен оператор, проекти за изграждане на ветрогенератори по Българското черноморие, технически спецификации на машини и съоръжения, превод на фирмената документация на компании, опериращи на българския и чуждестранни пазари и др.

Имам опит и в устните преводи – изповядване на нотариални сделки за покупко-продажба, регистрация на фирми, придружаване на чужденци, превод на семинар по въвеждане на софтуерна програма и др.

Ентусиазирана съм да се развивам в професионално отношение и да продължавам да работя като преводач. Желанието ми винаги е било да работя в млад и динамичен екип, за команиии и клиенти със стил и високи стандарти на работа, които ценят новаторството и инициативността.

Информация за преводите от и на руски, които предлагаме, можете да разгледате на страницата преводи от и на руски език

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Se vuoi trovare l’arcobaleno… devi sopportare la pioggia.

Ако искаш да видиш дъгата, трябва да изчакаш да премине дъжда. "

поговорка
превод: Павлина Дялкова


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)