welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с немски език

Георгина Джендова

Преводачи с немски език - Георгина Джендова Здравейте, името ми е Георгина Джендова. В момента завършвам специалност Графичен дизайн в Нов Български Университет с втора специалност Изкуствознание.

За разлика от други преводачи, не съм завършила образование, свързано с езика, от който превеждам, но любовтта и познанията ми по езика започват още от ранно детство. Всяко лято ходех при роднини в Германия, посетила съм всички класове (от 2 до 13 клас ) в немска гимназия по един месец през лятото като гост-ученик. Това ми помогна да науча освен немския език от учебниците, но и да говоря „живия” език- такъв, какъвто се изполва и говори в ежедневието. Използвам наученото при преводи на художествени текстове, кореспонденция и устни преводи, които съм правила през годините.

През 2005 год. започна професионалната ми работа като преводач на хонорар, първо към една фирма за издаване на патенти, а от 2008 год. към мебелно предприятие, където се специализирах в преводи на технически текстове, бизнес документи и кореспондеция, технологии, финанси и др.

Въпреки различното ми образование и желанието за бъдещо развитие по специалността си, правенето на преводи ми доставя изключително голямо удоволствие и се надявам и занапред да се занимавам професионално с превод.

Информация за преводите от и на немски език, които предлагаме: немски преводи

Превод на сайта:

Крилати мисли

" يمكنهم هزيمتنا اذا نجحوا باختراق معنوياتنا
Поражението ни е възможно само ако сломят духа ни. "

Омар Мухтар – либийски национален герой
превод от арабски Бойко Найденов


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)