welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с немски език

Десислава Караманова

Преводачи с немски език - Десислава Караманова Казвам се Десислава Караманова. Изучавам немския език от 1995 година и той е една от моите страсти.Реализирах тази страст и чрез висшето си образование, което завърших през 2005 година във Великотърновския университет "Св.Св.Кирил и Методий",специалност "Немска филология".Това,което поддържа интереса ми към този език, е, че той е неизчерпаем и винаги има какво ново да се научи.

От 2005 година до днес работя като преводач на текстове от/на немски език. Занимавала съм се с превод на лична кореспонденция,обществени документи и специализирани текстове. Всеки нов превод за мен е ново предизвикателство. Защитавам мнението,че да си преводач е призвание.А работата в екип от професионалисти е задължително и необходимо условие,за успеха на всеки един от нас.

Информация за преводите от и на немски език, които предлагаме: немски преводи

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Wenn wir einen Menschen hassen, so hassen wir in seinem Bild etwas, was in uns selber sitzt. Was nicht in uns selber sitzt, regt uns nicht auf.
Hermann Hesse

Когато мразим един човек, то в неговия образ мразим нещо, което виждаме в самите себе си. Това, което не е част от нас, не ни вълнува. "

Херман Хесе
превод: Катерина Богачева


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)