welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с френски език

Анета Панайотова

Здравейте! Казвам се Анета Панайотова, завършила съм туризъм с френски и английски езици в ЮЗУ «Неофит Рилски», Благоевград. Притежавам Диплома за владеене на френски език от Alliance Française- Ниво В2 от Съвета на Европа, както и Сертификат за владеене на английски език - ниво ”Аdvanced 2” от Центъра за езиково обучение по английски език към Американски Университет в България.

В момента работя като хонорован преподавател по английски език в Колеж по икономика и мениджмънт, гр. Благоевград. Работя за различни преводачески агенции в страната.

Информация за преводите от и на френски, които предлагаме, можете да разгледате на страницата преводи от и на френски език

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Es gibt eine Theorie, die besagt, wenn jemals irgendwer genau herausfindet, wozu das Universum da ist und warum es da ist, dann verschwindet es auf der Stelle und wird durch noch etwas Bizarreres und Unbegreiflicheres ersetzt. - Es gibt eine andere Theorie, nach der das schon passiert ist.

Има една теория, според която ако някой някога разбере защо съществува вселената, тя на момента ще изчезне и ще се превърне в нещо още по-странно, необикновено. Има и една теория ,според която това вече се е случило. "

Дъглас Адамс
превод: Георги Георгиев


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)