Преводачи с английски и френски

Айля Запрянова

Преводачи с английски и френски - Айля Запрянова Здравейте!
Казвам се Айля Запрянова. В превод името ми означава „семейство” – от тук тръгна и интересът ми към чуждите езици и желанието ми да предавам посланията и да премахвам бариерите, които чуждите езици поставят.

Записах се да уча в паралелка със засилено изучаване на английски език в гимназията. Прекарах пет невероятни години в откриване на нови светове. Продължих с английския език и в университета във Велико Търново – специалност „Приложна лингвистика с Английски френски език”. Основните ми предмети бяха специализиран превод и на двата езика, превод на художествена литература, което ми даде солидна подготовка в областта на преводите.

След университета преподавах пет години в паралелки със засилено изучаване на английски език /20 часа седмично/, водех и курсове по англ. език за възрастни към училища Европа.

В момента работя в Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства към МОМН, където превеждам документи на Европейския съюз. Интересите ми са в областта на специализираните преводи, както и превод на художествена литература, преподаване, четене на книги.

Информация за преводите от и на английски, които предлагаме: английски преводи

Информация за преводите от и на френски, които предлагаме, можете да разгледате на страницата преводи от и на френски език

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Нужно быть поистине великим человеком, чтобы суметь устоять даже против здравого смысла.

Трябва наистина да си велик, защото само тогава ще успееш да отстояваш даже и пред здравия разум. "

Федор Михайлович Достоевский
превод: Валентина Вълева


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)