welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с немски език

Десислава Славова

преводачи с немски - Десислава Славова Здравейте! Казвам се Десислава Славова. От малка проявявам особен интерес към езиците, затова още след 7-ми клас реших да продължа средното си образование в езиковата гимназия в град Шумен, моя роден град, с първи немски и втори английски език.

След това, в неудовлетвореността си от знанията, получени до момента, реших да задълбоча познанията по любимия си език, немския, записвайки Немска филология в ШУ „Еп. К. Преславски”. Имам и магистърска степен по Конферентен превод с първи немски и втори английски език, придобита във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методи”.

По-голям опит притежавам в областта на писмените преводи, но съм превеждала и устно пред аудитория. Била съм няколко пъти в Германия, което много ми помогна, а и все още ми помага, в развитието на езика и в запознаването ‘на живо’ с немската култура.

Както е известно на всеки, езиците са неизчерпаемо богатство. Може би звучи клиширано, но от опит мога да кажа, че това наистина е така, защото колкото повече учиш един език, толкова повече осъзнаваш колко малко знаеш. Всеки нов превод обаче си остава истинско предизвикателство и ще се радвам, продължавайки да се уча от всяко ново, изправило се пред мен, да бъда полезна със знанията, натрупани до момента.

Информация за преводите от и на немски език, които предлагаме: немски преводи

Превод на сайта:

Крилати мисли

" God does not play dice with the Universe.

Господ не играе на зарове с Вселената. "

(Грешката на Алберт Айнщайн относно Квантовата теория)
превод: Петър Цанев


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)