welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с литовски език

Преводачи с литовски език

Аушра Тамошаускайте

преводачи с литовски - Аушра Тамошаускайте Казвам се Аушра Тамошаускайте. Родена съм и съм израстнала в Литва. Там завърших висше образование, магистър по Журналистика и Връзки с обществеността. Тази специалност, изискваща много любопитство, не позволява човек да се ограничи до матерния си език, понеже има необходимост да се общува с много и различни интересни хора, като всеки от нас. Езикът е най-важното средство за комуникация.

Затвърдих това мое мнение преди 5 години, когато оставих Литва и отидох да работя в Полша за Официалния вестник на Европейския съюз, като редактор на директиви, статуси и закони на литовски език. Неточностите в специлиализираните текстове ме ангажираха да търся най-точните термини по важни европейски теми, в това число медицина, култура, финанси, здраве, и всичко, което излиза от умовете на най-големите глави в столицата на Европа.

В България живея от две години и дойдох тук поради романтична, май даже класическа, причина. Професионалното ми портфолио тук включва постоянна работа в новинарско бюро за бизнес новини, както и преводи от/на литовски език на свободна практика.

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Kargalar ötmeye başlayınca bülbüller susar.

Когато гарваните започнат да грачат славеите мълчат. "

MEVLANA
превод: Салиха Мюмюн


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)