welcome Запитване за превод или за уеб дизайн? Ние сме винаги на линия:

тел. +359 878 23 32 72
Скайп: dragomaniood


имейл: admin@dragomani.org

Преводачи с гръцки език

Василиос Михалелис

Господин Василиос Михалелис има 26 години трудов стаж като преводач с гръцки и български език. След завършване на реална гимназия в Гърция с преподаване на новогръцки и старогръцки език през 1977г., той завършва Висше техническо образование в България през 1985 г. – специалност „Нефт и газ”. Професионалният му опит включва области като преработка на нефт, технически обекти, внос – износ, хранително – вкусова промишленост.

Следва кратко представяне от самия преводач:

През последните 20 години живея и работя постоянно в България. Преводите са част от ежедневната ми дейност още от студентските години. Освен работата ми с хиляди страници документи с разнообразно съдържание и на двата работни езика, съм публикувал преводи на литература и статии в издания и на двете страни, превеждал съм дипломни работи и научни трудове от най-различни области.

Особено важна е частта на преводите с техническо съдържание, на интернет страници, софтуерни приложения, технически проспекти, инструкции за работа и описание на заводски процедури, финансови отчети, специализирани текстове от различни търговски и производствени отрасли, възложени от гръцки и български производствени, строителни и търговски предприятия, също на двата работни езика.

Друга част от сходните ми дейности e устният (консекутивен) превод.

На всички мои партньори в областта на писмения и устния превод предлагам добросъвестност, качество и точност, увереност и чувство на сигурност за вярна служба на инструмента на словото, в помощ на всяко тяхно предприемаческо усилие.

Информация за преводите от и на гръцки, които предлагаме: гръцки преводи

Превод на сайта:

Крилати мисли

" Besser unzufriedener Mensch als zufriedener Schwein.

По-добре недоволен човек, отколкото доволна свиня. "

Народна мъдрост
превод: Станислав Стоянов


Калкулатор преводи

Език за превода:
Брой страници:
Вид на поръчката:
обикновена
бърза
Отстъпки:
над 50 страници (-5%)
редовни клиенти (-5%)